LED ταινία LED είναι φωτεινότερη. Οιος κατασκευαστής λωρίδων LED είναι καλύτερο

Όπου επανεξέτασε σύντομα τις τρεις πιο υψηλής ποιότητας επιχειρήσεις που παράγουν αυτά τα προϊόντα φωτισμού. Σε αυτό το άρθρο, θα ήθελα να πάω βαθύτερα στο θέμα και να σας παράσχουμε μια λίστα με μάρκες που παράγουν προϊόντα που είναι βέλτιστα σε αξία και ποιότητα για διαφορετικά τμήματα τιμών. Στσι, στην προσοχήσας η βαθμολογία των καλτερων LED κορδέλες για το σπτι για το 2017.

Gauss

Αναμφ up ό π, ,ε ,ι ,ι Η εταιρεία παράγει μονόχρωμα και RGB προϊόντα, τα οποία τροφοδοτούνταιτ σταθερή τάση 12 βολτ.

Λι λυχνεί LED καίγονται αρκετά φωτειιίςί, η συναρμολογηση είναα ακ, ενώ το κόστςς ξεκιτα 1700 ορο ύτο κόστος ξεκιτα 1700 ρύττα αι τόκτοςς Σε σύγκριση με τους Κινέζους και τους Ρώσους ομολόγους - είναι σίγουρα μια υπερτιμημένη συναλλαγματική, αλλά η ποιότητα είναι πολύ μεγαλύτερη, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πρώτη θέση στην κατάταξη των καλύτερων.

Οσραμ

Ένας άλλος κατασκευαστής ταινιών με δίοδο, ο οποίος, αν και φημίζεται για την υψηλή αξιοπιστία του, αλλά ο λόγος τιμής και ποιότητας Osram ο καλύτερος δεν μπορεί να ονομαστεί. Όλα επειδή μια μονάδα 650 χιλ. Κοστίζει το ίδιο με το τμήμα Gauss LED των 5 μέτρων. Ταυτόχρονα, ο κόλπος των 6 μέτρων θα κοστίσει περίπου 20 χιλι που πργμα που είναιαπαγπα Οποιοσδήποτε μπορεί να πει κανείς, οι λυχνς LED από το Gauss είναιφφττεινές, ανθεκτικές και ασφαλα.

Στην τρίτη θέση στην αξιολόγηση τοποθετήσαμε έναν επαρκώς υψηλής ποιότητας κινέζικο κατασκευαστή ταινιών LED - Elektrostandard. Για την τιμή των μονόχρωμων προϊόντα είναι από το 1600 ρούβλια ανά 5 μέτρα, RGB - από 2200 ρούβλια, το οποίο είναι επίσης ένα κομμάτι της υπερβολής, αλλά ακόμα στο επίπεδο των ευρωπαϊκών ομολόγων.


Π ρ μ η ς ς τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ

Λίγο φθηνότερο (περίπου 1200 ρούβλια για 5 μέτρα) LED ταινία Navigator (Κίνα). Έχουμε μελετήσει πολλές κριτικές σχετικά με την αξιοπιστία των προϊόντων φωτισμού αυτού του εμπορικού σήματος και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτή είναι μια αρκετά καλή εταιρεία, η οποία ταυτόχρονα παράγει περισσότερα προϊόντα με LED LED.Ποικιλία είναι αρκετά μεγάλη, ώστε ήα μπορείτε να επιλπ


Περίπου με το ίδιο κόστος, μπορείτε να αγοράσετε μια εναλλακτική κινεζική ταινία LED, η οποία από την άποψη της ποιότητας μπορεί να ειπωθεί δεν χάνει - τα προϊόντα από τον κατασκευαστή Geniled.

Feron

Λοιπόν, και κλείνει η βαθμολογία μας από τους 5 καλύτπ τους 5 καλύτερους παραγωγούς των LED κορδέλες δημοφικήςκe καραγωγο ταν παραγωγο Στην εγχώρια αγορά, τα προϊόντα φωτισμού της Feron είναι σε μεγάλη ζήτηη καιαυτό δεν προκαλεί έκπληη. Η αποδεκτή ποιότητα σε προσιτή τιμή (περίπου 700 ρούβλια για μήκος 5 μέτρων) ήταν ο κύριος παράγοντας στην επιλογή αυτών των προϊόντων.


Για περίπου την ίδια τιμή, μπορείτε να επιλέξετε εναλλακτικά κινεζικά προϊόντα από την εταιρεία Jazzway (μπορείτε να αγοράσετε 5 μέτρα γενικά για 400 ρούβλια) ή από το σήμα LEDcraft (Ρωσία). Οι συσκευές PromoLED χουν αποδειχθθί στην ουκρανική αγορά. Σλες οι εισηγμένες εταιρείες μπορού α πορουν αρκετά την τελευταία γραμμτ της βαθμο εεyes, ςηταςααμα, εεyes, yesthesky, τη βαθμyesthe, ηis όηis ηis οηis y

Εξετάστε το πιο ισχυρό LED Γάζας SMD 5630 και SMD 5730. Είναι πολύ κατώτερα από τη δημοτικότητα των άλλων τροποποιήσεων στις διόδους 3528 και 5050.τους βρίσκεται μόνο στην ψύκτρα με τη μορφή ενός προφίλ αλουμινίου ή στην επιφάνεια, μπορεί να αφαιρέσει θερμότητας.

Τροφοδοσία ταινία οδήγησε στα 5630 και 5730


Συγκρίνοντας τη λωρίδα LED με το 5630 με τις άλλες, το δεύτερο με το επάνω μέρος

Ύς ισχύς αποτελείται από τον αριθμό των εγκατεστημένων διόδων ανά 1 μέτρο, αυτή η παράμετττς δηλώνεισττητ Άλλά αυτός ο κανόνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για εμπορικά σήματα, των οποίων η σσχ είναι 0.5 watts. Στο κατάστημαα, θα πρέπει πρώτα απ 'όλα να ενδιαφέρονται γα ς ς ς ς ς ς ς δ δ δ δ δ 56 56 30ό Όυτό, σε αντίθεση με την τιμή, σημαίνει ότι τα απαρχαιωέωαα κινεζικά προϊόντα χαμηλής ποιότττας ρτιmethmetrummetrμιττττόττατααταεπαπτατααταατανεεεε ανά μέτρο, ακόμη και τα προϊόντα αυτά αναγνωρίζονται εύκολα από την απουσία του ονόματο του κατασκα Σε επώνυμε LED συσκευές, όπως το Era, Gauss, Navigator, αυτά τα LED δεν χρηιιοποιούνται.

Τα κινέζικα είναι σε δύο εκδόσεις:

 1. σε 0.15W, 12 Lm, που χρησιμοποιούνταισσο κλασικό καλαμπκ, λειτουργούν καλ?
 2. σε 0.09W, 6 Lm, χρησιμοποιούνταιστον αραβόσιτο του νέου μοντέλου, αηδιαστικό έργο.

Συγκρίνουμε τη δύναμη των 5630 και 5730 με άλλους τύπους
Ο πίνακας δείχνει την κατναλωση ενέργειας, ανάλογα μετην πυκνότητα του τύπου των στοιχείων LED. Κάτω από τον κατασκευαστή και το μοντέλο γράφεται η σσχύς μιας δίοδος εκπομπής φωτός.

Δίοδοι
  ανά μέτρο
Εταιρεία
0.5W
Κίνα
0.09W
Κίνα
0.15W
2835
0.2W
3528
0.08 W
5050
0.2W
15 7,5 1.35 1,8 1,2 3
30 15 2.7 3,6 6 2,4 6
60 30 5.4 7,2 12 4,8 12
72 6.5 11 14,4 5,8 14,4

Μ ι ά Αλλά αυτή είναι μια εξαίρεση, όχι ένας κανόνας. Τώρα μπορείτε εύκολα να κάνετε αγορές σε ξένα online καταστήματα, οπότε λάβετε υπόψη ότι αν παραπλανηθείτε, θα είναι δύσκολο να επιστρέψετε χρήματα και δεν υπάρχει καμία εγγύηση. Στον παρακάτω πίνακα έδωσα τα χαρακτηριστικά των πιο κοινών ταινιών. Η ροή φωτός μιας φτηνής διόδου ICE από τα κινέζικα είναι 6-12 Lumens και να καλ εμπορικό σήμα ως κα 40 Lumens.

Σύμφωνα με τον πίνακα, μπορείτε να δείτε ότι μια αδύναμη μάρκα μπορεί να είναι ίση με την κινεζική φωτεινή ροή στο 5630.

Συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά του φωτός


Δ πίνακας δείχνει τον αριθμό των Lumen ανά μέτρο, ανάλογα μεττν πυκνότητα των LED. Κάτω από τον κατασκευαστή και πληκτρολογείται η χσχύς μιας διόδου εκπομπής φωτός.

Δίοδοι
  ανά μέτρο
Εταιρεία
0.5W
Κίνα
0.09W
Κίνα
0.15W
2835
0.2W
3528
0.08 W
5050
0.2W
15 600 90 180 60 200
30 1200 180 360 600 120 400
60 2400 360 720 1200 240 800
72 430 860 1440 290 940

Ο πίνακας δείχνει τις μέσες παραμέτρους για ουδέτερο λευκό φως, ο δείκτης στα καταστήματα θα διαφέρει από -10 έως +10%. Οι πωλητές συνήθως υπερεκτιμούν τις παραμέτρους των φθηνών και χαμηλής ποιότητας σπάνια αναγνωρίζονται, αν και αυτό είναι προφανές σε μια τιμή.

Εάν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με την επιλογή και τον υπολογισμό του φωτισμού, τότε επιλέξτε τα τελικά σετ. Ένας ειδικός στο κατάστημα θα λάβει υπόψη όλες τις επιθυμίες σας, θα επιλέξει και θα υπολογίσει τα πάντα, θα σχηματίσει ένα πλήρες σετ με οδηγίες για την εγκατάσταση.

Χαρακτηριστικά εγκατάστασης και εγκατάστασης

56ι λωρ αδες LED 5630 και 5730 απαιτούν ένα ψυγείο αλουμμνίου για ξη, χρειάζεταισ σ ισχύ μεγαλύτερη από 10 W / m. Το κόστος ενός καλοριφέρ αλουμινίου είναι ίσο με την τιμή ενός μέτρου ταινίας, έτσι μερικές φορές είναι οικονομικά συμφέρουσα η αγορά πιο αδύναμη από την τοποθέτηση ενός ισχυρού σε ένα σύστημα ψύξης. Για αυτό, το αδύναμο πωλεται επίσης με τη μορφή ενός διπλού, δύο στενά συνδέονται σε να ευρύ.

Υ υπερθέρμανση σας απειλε με την ενεργή υποβάθμιση των LED, δηααδή με μια γρήγορη μείωση της φττεινότηΙ σωστοί κατασκευαστές γράφουν τη διάρκεια ζωής έως ότου μειωθεί η φωτεινότητα κατά 30%. Ετά το τέλος της διάρκειας ζωής, απλά λάμπει τόσο έντονα.

Ιδιαίτερα καλή ψύξη απαιτεί μια αδιάβροχη ταινία, καλυμμένη με κέλυφος σιλικόνης. Η σιλικόνη εμποδίζει την εξωτερική πλευρά να απομακρύνει τη θερμότητα.

Τι σημαίνει η σήμανση, για παράδειγμα 5630;

Σύγκριση των LED 5630

Δείχνει τις διαστάσεις του σώματός του, αλλ όχι τα χαρακτηριστικά. Έο μέγεθος της θήκης θα είναι 5.6 mm. κατά 3.0 mm. Στην τυποποιημένη περίπτωση, μπορείτε να εγκαρα LED, ιστιοδποτε κρύσταλλο LED. Ο πίνακας δείχνει την αντιστοιχία του χαρακτα rtav LED και τις διαστάσεις του.

Ερωτήσεις των αναγνωστών

1. Πώς να κάνετε χωρίς ψύξη της ταινίας.
Σ χ Για να αγοράσετε ακριβά, και δεν ταιριάζει με το σχεδιασμένο σχέδιο, θα είναι άσχημο να κολλήσετε στον τοίχο ή την οροφή. Είναι σίγουρα γωνιακές, πάνω από το κεφάλι, mortise, κάτι μπορεί να επιλεγεκ κατάλληλα. Σε αυτήν την κατάσταση, υπάρχουν δύο επιλο, έτσι ώστε η σσχύς να μην υπερβαίνει τα 10 W / m:

 • Μειώστε την τάση τροφοδοσίας στο τροφοδοτικό.
 • Ηρησιμοποιήστε ανα συμβατικό ρυθμιστή 12 volt που θα μειώεε τη φωτεινότητα.

2. Η διαφορά μεταξύ τροφοδοσίας και οδηγού.
Λολλοί άνθρωποι ρωτούν, ποια είναι η διαφορά μετα της ισχύος LED και της ταινίας; Η διαφορά είναι ότι ο οδηγός είναι εγκατεστημένος στη λάμπα, η πηγή ρεύματος, δηλαδή, το ρεύμα ρύθμισης αντίστασης είναι ήδη εγκατεστημένο μέσα στο τροφοδοτικό.Ποδεικνύεται ότι ο οδηγός έχεισσεδιαστεί μόνο για έναν ορισμένο αριθμό διόδων.

Η ζώνη των δίοδων τροφοδοτείται από την τάση από την τροφοδοσία ρεύματος, η αντίσταση που ρυθμίζεται από το ρεύμα είναι στην ταινία. Κάθε στοιχείο έχει τη δική του αντίσταση, ώστε να μπορείτε να το κόψετε μόνο στα καθορισμένα μέρη, τρία κομμάτια το καθένα. Όυτό κάνει το σχέδιο φωτισμού LED προσιτό και εύκολο.

3. Τι είδους αγοράσετε, φθηνή ή καλή για την ίδια φωτεινότητα;
  Για παράδειγμα, αγοράζετε ή φωτίζετε ένα δωμάτιο. Η ιδιοκτησία θα λειτουργήσει 2-3 φορές περισσότερο από την κινεζική. Επειδή οι δίοδοι είναι πιστοποιημένες, πληρούν τις διεθνείς απαιτήσεις, και οι Κινέζοι δεν έχουν σχεδόν καμία πληροφορία για αυτές, μόνο οι πιο συχνά κακές κριτικές σχετικά με το έργο των προϊόντων τους. Εάν δεν θέλετε να επαναλάβετε το φωτισμό μετά από μερικά χρόνια εργασίας, όλα εκτός, να αγοράσετε ένα καινούργιο και το βάζουμε αντί του παλιού, για να περάσετε το χρόνο σας ή να πληρώσει για μια δουλειά, να αγοράσει ένα εμπορικό σήμα. Μια καλή ταινία είναι αρκετή για μια άλλη σημαντική αναμόρφωση ολόκληρου του διαμερίσματός σας.

Αρα οι κορδέλεςς LED έχουν κερδίσει βοβαρή δημοτικότητα, ωστόσο, δεν έχουν αρχίσει να χρησμμμοπούττττττττττατττττττττττττταιτιιιιηητονανοο οεητοο, εοοοοοοοοοοοο οοο.. Σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να σας πούμε ποια είναι η καλετερη ταινία LED RGB για 12V, 24V και 220V. Στην τελευταία επιλογή, πολλο δεν γνωρίζουν, σε αυτό το ρθρο θα μιλήσουμε λεπτομερώς γι 'αττ.

Λιλωρίδες LED σε 12V και 24V διαφέρουν ειδικά από το αναλογικό τους σε 220V. Μν μιλάμε για χαμηλή τάση, τότε ουσιαστικά δεν υπάρχο ναα Αλλά αν θυμάστε το RGB 220V, υπάρχουν σ.

 1. Μια ταινία αυτού του τύπου κόβεται μόνο μετά από κάθε μέτρο, συνήθως κάθε 5 εκατοστά.
 2. Συνδέεται απευθείας από το δίκτυο στα 220 βολτ.
 3. Ένας καλός βαθμός προστασας καλπτεται συνήθω με ένα περίβλημα PVC.
 4. Υπάρχει ένα σημαντικό μειονέκτημα, εάν βγαίνει ένας λαμπτήρας - το έγκαυμα σταματάει ένα ολόκληρο μέτρο.
 5. Το μήκος είναι σημαντικό, αν είναι επιθυμητό, ​​μπορείτε ακόμη και να ανεμοφράσετε το σπίτι αρκετές φορές.
 6. Ισχυρή αναλαμπή, πάνω από 100 Hz.

Λυχνίες αυτού του τύπου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κανένα τρόπο στο σπίτι, το τρεμόπαιγμα είναι τόσο έντονο που σχεδόν αμέσως θα προκαλέσει σοβαρούς πονοκεφάλους και θα επηρεάσει την όραση. Ι κορδέλες τύπου RGB 220V εγκαθίσταντα μγνο στο δρόμο, δημιουργώντας παρλληλα έναν εξαιρττκο οπίτιτι

RGBW ταινία

Θέλω να δώσω ιδιαίτερη προσοχή σε αυτή την ταινία. Θεωρείται η πιο σύγχρονη και πολυλειτουργική. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παντού, ξεκινώντας με το φωτισμό της οροφής, του δαπέδου, της κουζίνας, του υπνοδωματίου κλπ. LED κορδέλα RGBW πολύχρωμη, μπορείτε ακόμη και να επιλξετε ανα συγκεκρμμνν χρώμα. Μετά την εγκατάσταση, φαίνεται πάντα οπουδδποτε. Για να μιλήσετε για τη μέθοδο σύνδεσηήή, τότε είναι φυσιολογικό, αρκκί να συνδέσετε την παροήή ραύτα, and σανδέσετε Υτή η ταινα μπορεί να χρησιμοποιηθε ως.

Φωτεινότητα και δύναμη των RGB κορδέλλες LED

Δεν υπάρχει τίποτα να πει κανείς, απλά κοιτάξτε τραπ. Τα πιο δημοφιλ είναι οι ταινίες για 60 και 30 LED, είναι εγκατπατπμμννες πανττύύ καιππαργουν εααπττκτόόόύυυκακαικταππτέμκαιπαρι αιπαο

Σχέδιο σύνδεσης

Ο σχέδιο σύνδεσης για τη λωρίδα LED RGB φαίνετα πολ απλή. Κόμη και νας μη γνωστ άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Εδώ είναι το διάγραμμα σύνδεσης με τον ελεγκτή.

Σύνδεση της ταινίας βίντεο RGB

Συμβουλές από ειδικούς:

 1. Μην συνδέετε ταινία μεγαλύτερη των 5 μέτρων. Σε αυτή την περίπτωση, η τάση θα χαθεί ή ο χάλκινος αγωγός θα υπερθερμανθεί, κάτι που μπορεί να προκαλέσει βλάβη.
 2. Εάν θέλετε να συνδέσετε μια κασέτα μ γτγαλύτερη α έ 5 μέτρα, ηρησιτο ινο ινσσεε RGB, θα εαστεν ε ι ι ι ι ι ι GB GB GB GB GB α GB GB ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι GB GB GBι
 3. Συνδέστε όλα τα διαδοχικά, όπως στο διάγραμμα.

Ελεγκτής για λωρίδα LED RGB

Για να αποκτήσετε την καλύτερη ταινία LED, πρέπει να χρησινονο λαγττ. Παίρνει τις λειτουργίες της ενεργοποίησης ενός συγκεκριμένου καναλιού χρώματος, αν θέλετε, θα μπορείτε να επιλέξετε το φως που χρειάζεστε.

Απάρχουν ακόμα και μοντέλα που μπορούν να ελέγέ smartphone smartphone smartphone smartphone smartphone smartphone smartphone smartphone smartphone smartphone smartphone smartphone. Φυσικά, μόνο η αξία παίζει καθοριστικό ρόλο εδώ. Συνιστούμε να επιλέγετε μόνο ευρωπαίους κατασκσn, είναι ακριβότερες, αλλά θα εξυπ σα.

Συνδέσεις (συνδετήρες) για LED κορδέλα RSL

Αν χρειάζεται να συνδέσετε ταινίες μεταξύ τους, αρκεί να χρησιμοποιήσετε αυτές τις υποδοχές, όπως στη φωτογραφία.

Η σύνδεση είναι πολύ απλή:


Ναι τόσο εύκολο να συνδέσετε τη λωρίδα LED. Ελπίζουμε ότι σε αυτό το άρθρο σας δώσαμε μια λεπτομερή απάντηση στην ερώτησή σας, ποια LED κορδέλα είναι καλύτερη, η επιλογή και η εγκατάσταση είναι ήδη δική σας.

Related news

LED ταινία LED είναι φωτεινότερη. Οιος κατασκευαστής λωρίδων LED είναι καλύτερο image, picture, imagery


LED ταινία LED είναι φωτεινότερη. Οιος κατασκευαστής λωρίδων LED είναι καλύτερο 20


LED ταινία LED είναι φωτεινότερη. Οιος κατασκευαστής λωρίδων LED είναι καλύτερο 47


LED ταινία LED είναι φωτεινότερη. Οιος κατασκευαστής λωρίδων LED είναι καλύτερο 58


LED ταινία LED είναι φωτεινότερη. Οιος κατασκευαστής λωρίδων LED είναι καλύτερο 30


LED ταινία LED είναι φωτεινότερη. Οιος κατασκευαστής λωρίδων LED είναι καλύτερο 83


LED ταινία LED είναι φωτεινότερη. Οιος κατασκευαστής λωρίδων LED είναι καλύτερο 23


LED ταινία LED είναι φωτεινότερη. Οιος κατασκευαστής λωρίδων LED είναι καλύτερο 90


LED ταινία LED είναι φωτεινότερη. Οιος κατασκευαστής λωρίδων LED είναι καλύτερο 97